JOŠ JEDNA VAKCINA USKORO U SRBIJI! Predsednik Vučić objavio lepu vest!

Autor:

Vesti

26.09.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u Pinkovoj emisiji "Hit Tvit" najavio je da će uskoro u našu zemlju stići i peta vakcina protiv korone - Moderna.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Uskoro i peta vakcina protiv korone u Srbiji

Vučič je rekao i kako veruje da ćemo za manje od godinu dana imati super vakcinu koja će, kako predsednik dodaje, obuhvatiti sve sojeve kovida.

- Apsolutno sam za vakcinaciju, ljudi će imati pet vakcina da biraju. Ja verujem da ćemo za manje od godinu dana imati tu super vakcinu koja će sve te sojeve kovida da obuhvati. Čvrsto sam za vakcinaciju. Ne možemo i ne smem da dozvolim da se donose neustavni akti koji bi deo naše populacije stavili u karantin samo zato što neće nešto da urade - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jovan

26.09.2021 19:55

Odlicna vest i dokaz vise koliko se drzava i sadasnja vlast zalazu i bore za ocuvanje zdravlja i zivota svih nas. Ostaje samo da se nadamo da ce se kod neodgovornih i antivaksera probuditi svest o vaznosti vakcinacije

mirjana

29.09.2021 03:32

@Jovan - nama koji se plasimo igle vratite hlorikin u apoteke

Zeljko

26.09.2021 20:09

Šta čeka ovaj narod? Ima dovoljan broj vakcina koji gotovo nijedna zemlja nema a ne vakciniše se? Treba obavezna vakcinacija da se uvede.

Ivana

26.09.2021 20:27

Svaka vakcina može da spasi našu naciju od oboljevanja Covidom 19 zato molim ljude da se vakcinišu.