VUČIĆ RAZGOVARAO SA BORELJOM O KOSOVU! Evo šta je visoki predstavnik EU i rekao!

Autor:

Vesti

26.09.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa Visokim predstavnikom Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom o aktuelnoj situaciji na Kosovu.

Republika

Foto: Printskrin

Aleksandar Vučić i Žozep Borelj razgovarali o Kosovu

 

Predsednik Vučić je istakao da će Srbija nastaviti da poštuje sve sporazume koje je potpisala, sve međunarodne pravne propise i da će nastaviti da pruža podršku regionalnom miru i stabilnosti uprkos neodgovornom, neozbiljnom i kriminalnom ponašanju prištinskih vlasti.

Visoki predstavnik Borelj je pozvao na strpljenje, očuvanje mira i nastavak dijaloga u Briselu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zeljko

26.09.2021 15:29

Ne da se Vučić isprovocirati od strane Prištine i ostaće mir na Kosovu i Metohiji.

Ivana

26.09.2021 17:08

Srbija je već dovoljno strpljiva, Vučić isuviše dobar političar i lider koji zna kako da na najbolji način štiti i zastupa interese svog naroda. Nismo mi problem. Problem su teroristi koji sebe predstavljaju kao kosovsku vlast. Prestanite vi iz EU i sa Zapada da im gledate kroz prste.

Marko

26.09.2021 17:29

Postujemo sve propise, godinama se borimo za ocuvanje mira ne ugrozavajuci nikoga a svi se prave slepi na napade Albanaca, da li evropa i svet vide zrtvu koju nas narod trpi na Kosovu?

Ivana

26.09.2021 18:25

Najvažnije sačuvati mir i stabilnost ali i narod na KiM. Srbija se danas cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.