MINISTAR MOMIROVIĆ: Đilas milijardu evra potrošio na imaginarne projekte, a kritikuje izgradnju metroa

Autor:

Vesti

24.09.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Tomislav Momirović oglasio se povodom obraćanja javnosti Dragana Đilasa u vezi izgradnje metroa u Beogradu.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva

 

Dragan Đilas je sinonim za korupciju i besmisao, svoju stranku koja je postojala skoro 30 godina uništio je za godinu dana, da bi sopstvene firme ojačao.  Sve je kao i uvek laž što je izgovorio osim njegovo dobro poznavanje Londona gde često boravi i u vlasništvu ima višemilionske nekretnine.

Dok je bio ministar za investicije milijardu evra je odletelo za imaginarne projekte koje nije ni započeo a kamoli završio, a kada je postao gradonačelnik za pet godina  nije uradio ništa u vezi metroa: ni idejni projekat, ni eksproprijaciju zemljišta, ni početak bilo kakvih radova. Most na Adi koji spaja dve gradske opštine mu je koštao više nego danas auto-put od Preljine do Požege sa čak 32 mosta, ili brza saobraćajnica Požarevac-Veliko Gradište-Golubac od 67 kilometara. Nema načina kako više da obmane narod dok pati za foteljom gradonačelnika, posebno danas kad ljudi vide šta se sve može uraditi i izgraditi za 4 godine. Bilo je mučno slušati sva obećanja pred izbore dok je sedeo u toj fotelji, kada su mu projekti Beograda na vodi i metroa bili najperspektivniji na svetu, a danas su kako kaže ‘’najbesmisleniji i najkoruptivniji projekat u istoriji našeg grada’’.

Poručio bih mu da ćemo mi te projekte završiti u korist naših građana, a da on uprkos svojoj medijskoj mašineriji, više nikada neće biti ni na jednoj javnoj funkciji  Republici Srbiji‘’ rekao je ministar Tomislav Momirović povodom obraćanja javnosti Dragana Đilasa u vezi izgradnje metroa u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading