NATAŠA MILJKOVIĆ "ISKASAPILA" GAJIĆA: Ovako cenzorske makaze Šolakovih medija funkcionišu u praksi!

Autor: Republike

Vesti

15.09.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cenzorske makaze medija pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka na svojoj koži osetio je visoki funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Gajić.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/Printscreen

Nataša Miljković i Vladimir Gajić

Gajić je, naime, gostovao u emisiji koju uređuje Nataša Miljković, ali gostovanje se ubrzo pretvorilo u Tviter okršaj, pošto je Gajić napisao:

- Inače, Nataša Miljković, Vladimir Gajić nije rekao nešto protiv vakcinacije. Naprotiv. Rekao sam doslovno, da sada postoji protivrečnost u pogledu činjenice da vakcinacija nije obavezna i uvođenja kovid sertifikata jer bi to onda bez pravnog osnova dovelo ljude u nejednak položaj - naveo je Gagić na Tviter, čime je dokazao kako zapravo funcionišu Šolakovi mediji u praksi.

 

 

Da ne bude nedoumica, Gajić je dodao još jedan tvit koji u potpunosti otkriva cenzorsku prirodu medija koji vole da se samoreklamiraju kao nezavisni i profesionalni.

- Druga je stvar što me je NewsmaxAdriaBG isekla, nadam se ne i zlonamerno, pa pustila deo izjave izvan konteksta. Zato ću ubuduće voditi računa kome dajem izjavu - konstatovao je Gajić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading