MINISTAR POPOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Đukanović je uplašen zbog hapšenja!

Autor: Republika

Vesti

12.09.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Nenad Popović ocenio je da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović uplašen zbog hapšenja koje mu neminovno preti za organizovani kriminal, trgovinu drogom i cigaretama, a za šta postoje čvrsti dokazi u crnogorskom i međunarodnim tužilaštvima

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

Ministar i predsednik SNP Nenad Popović

 

Saopštenje prenosimo u celosti.

Zbog toga je spreman da učini sve da ostane na vlasti, pa makar i po cenu toga da krene u rat protiv sopstvenog naroda i države, ali i u rat protiv crkve, koju, kao osvedočeni komunista, mrzi iz dubine duše i želi da je uništi. Njegov ulog nema cenu, jer to više nije samo njegova politička karijera, već je to i njegova lična sloboda i izvesna mogućnost da kraj života dočeka iza rešetaka.

Sa tom opasnošću nije suočen samo Đukanović, već i mnogi pripadnici njegove mafijaške hobotnice, čiji se pipci protežu širom Crne Gore i Balkana. Ova poslovna, politička i medijska mafijaška hobotnica uskoro će se suočiti sa mehanizmima pravne države Crne Gore, i otud dolazi sva nervoza i otrov koji Milo Đukanović seje u hrvatskim medijima, tražeći saveznike u onima koji decenijama unazad vode antisrpsku kampanju u regionu i međunarodnoj javnosti.

Međutim, ovo nije vreme od pre dvadeset ili trideset godina, kada međunarodna javnost nije znala ko je Milo Đukanović. Danas je ovaj autokrata prozren u međunarodnoj političkoj javnosti i zato su mu svi nekadašnji saveznici okrenuli leđa. Prozren je kao kriminalac, komunista, autokrata i politički gubitnik koji silom pokušava da prekraja demokratsku volju građana Crne Gore, ali i da im silom, snajperom, oduzme pravo na slobodu veroispovesti zagarantovano Ustavom.

Osim što je šef organizovanog kriminala u Crnoj Gori, Milo Đukanović je politički konvertit i poturica, koji je tokom svoje političke karijere menjao ideologije i stavove isključivo po meri onih koji su mu pomagali da sačuva mesto suverenog vladara Crne Gore. Nekada je to bio Milošević, kada je Đukanović uz njegovu podršku bio premijer Crne Gore, a danas je to NATO pakt, na čiju podršku se Đukanović donedavno oslanjao, a koji mu je danas, po svemu sudeći, otkazao podršku, ne želeći da bude saučesnik u njegovim kriminalnim radnjama.

Sve što danas radi Đukanović oslikava tužan kraj jednog diktatora, koji je došao na vlast na krilima komunizma, a koji je vremenom, komunističku ideologiju zamenio jedinom koju danas priznaje – ideologijom organizovanog kriminala i trgovine drogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading