GROBARI ISPRATILI SVAKU REČ: Novi igrač Partizana već vidi ŠTA GA ČEKA!

Autor: Republika

Sport

12.09.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi igrač Partizana Kvinsi Menig je podelio utiske posle debija na meču sa Radničkim 1923.

Republika

Foto: Starsport

Kvinsi Menig

Menig je doveden radi poboljšanja napada i očekuje se još uigravanja.

Pridošlica je podelila utiske sa gostovanja van Beograda:

- Istina, moje prvo putovanje van Beograda koje, kao što sam i pretpostavio, nije bilo mnogo daleko. Dobili smo raspored aktivnosti i nakon dolaska odmah smo imali večeru i otišli u sobu na odmor. Nisam izlazio iz hotela, uglavnom sam bio u sobi sa svojim cimerom Rikardom. On je sjajna osoba i odličan fudbaler, zaista mogu samo da kažem reči hvale. Ali, da ne grešim dušu, svi momci su sjajni, profesionalni, ali imaju i smisla za humor. Prema meni se ophode kao da smo dugo zajedno - rekao je Menig za klupski sajt i potom se osvrnuo na teren:

- Zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da je sve pozitivno i da su momci igrali baš onako kako je šef Stanojević od njih tražio.

Na pitanje da li mu je trener Aleksandar Stanojević kazao nešto pre utakmice, Holanđanin je odgovorio:

- Rekao mi je da izađem na teren, da uživam u igri i da, naravno, dam sve od sebe. Takođe mi je rekao da će mi se dopasti ovde, što već i vidim.

Partizan je trenutno prvi na tabeli Superlige sa 21 bodom, dva više od Crvene zvezde, a u narednom kolu dočekuje baš crveno-bele, sledeće subote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading