ĐILASOVCI NAČISTO POVILENELI! Ponovo napali predsednika Vučića i njegovu porodicu! DANILO SMETA I KAD VEČERU SPREMA!

Autor:

Vesti

03.09.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal pod patronatom lopova Dragana Đilasa, kao i njegove pulenke Marinike Tepić, Direktno.rs ponovo je napao sina predsednika Aleksandra Vučića, Danila i to samo zato što je kuvao hranu za dobrotvornu večeru u Italiji.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić sa sinom Danilom koji je "trn u oku" Đilasu i kompaniji

Naime, Danilo Vučić je učestvovao na dobrotvornoj večeri u Italiji, koju organizuju vrhunski kuvari okupljeni u "Chefs for Life", na kojoj se novac skupljao  za zdravstvene radnike, medicinske i bolničke ustanove, projekte protiv rasipanja hrane i gladi u svetu, u skladu sa ciljevima UN za 2030, kako je zvanično objavljeno. 

Republika

Foto: printskrin

Danilo Vučić smeta i kad sprema večeru

 

Međutim, iako za ovo humanitarno putovanje nije utrošen ni dinar iz državne kase, Đilasovcima i njegovim novinarima i ovo je zasmetalo i poslužilo za najnoviji napad na predsednika Vučića i njegovu porodicu, naročito na najstarijeg sina Danila, koji im je baš trn u oku.

Trebalo bi naglasiti da Danilo u Italiji nije ništa ni ukrao, niti trošio tuđe pare, a još manje bilo čime obrukao Srbiju.

Ovim se može zaključiti samo jedno, Danilo, Milica i Vukan krivi su samo zato što su živi i što im je otac predsednik Srbije. I to se nikada i ničim ne može i neće promeniti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anna

03.09.2021 19:51

Često se pitam da li su Djilasovci uopšte kao svi mi, normalan narod od krvi i mesa?! Imaju li oni bar malo savesti???

Anna

03.09.2021 19:52

Sama činjenica da udara na najranjivije,na decu predsednika dovoljno nam govori iz kakvog taloga ljudskog roda potiče Đilas.

Dragan

04.09.2021 01:09

Srbiji ne trebaju bolesni ljudi kao što je Đilas i zato neće ni proći dobro na narednim izborima.