AKO JE TVITER PRIVATNI MEDIJ, ŠTO SE ŽALITE NA PISANJE "SRPSKOG TELEGRAFA"! Vučić zapušio usta Godfriju!

Autor:

Vesti

28.08.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prokomentarisao izjavu ambasadora SAD u Srbiji Entonija Godfrija, koji je rekao da je Tviter privatna kompanija kada je upitan o etiketiranju srpskih medija od strane ove društvene mreže, ali se žalio na pisanje Srpskog telegrafa, koji je takođe privatni medij.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Aleksandar Vučić je rekao da veoma poštuje Entonija Godfrija

- Ambasadora Godfrija poštujem, delimično se sa njim slažem, delimično se ne slažem. Naime, na pitanje kako gleda na etiketiranje domaćih medija od strane američke kompanije Tviter, on je rekao da je to privatna kompanija. Stvarno? Pa što ste se onda posle toga žalili na pisanje privatnog medija? Pa zašto ste onda posle iznosili optužbe na račun cele Srbije pozivajući se na privatni medij - Srpski telegraf? Kako to Tviter ima pravo zato što je privatni medij, a Srpski telegraf nema? - upitao je Vučić i dodadao da američkog ambasadora veoma poštuje.

 

- Izvinite, gospodine američki ambasadore, što imam dovoljno hrabrosti da te nelogičnosti primetim - rekao je Vučić i dodao da smatra da je Godfri dobar ambasador.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

28.08.2021 18:38

Vreme je da se Twitter ukine kako ne bi širio mržnju među narodom.