KENA BEZ MILOSTI ZA ĐILASA: Uspeo je u svom najvećem projektu - UNIŠTIO JE DEMOKRATSKU STRANKU! Da, lično on!

Autor: Republika

Vesti

18.08.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena žestoko je kritikovao Dragana Đilasa.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/Tanjug/J. ILIĆ

Dragan Đilas i Radoslav Milojičić Kena

U autorskom tekstu koji je objavio u beogradskim medijima, Kena je ocenio da je Đilas u potpunosti uništio Demokratsku stranku za vreme dok je bio na čelu te partije.

- Sa 22,5 odsto 2012. godine, ostavio je partiju na 6 odsto već 2014. godine. Dok je nekolicinu nas koji smo se opirali gazio i lagao po svojim medijima i nazivao Vučićevim plaćenicima, a vreme je pokazalo da niko od nas nije imao ništa sa Vučićem, razorio je stranku sa najvećom tradicijom, obrlatio malosposobnog Lutovca i zakucao poslednji ekser u sanduk partije. Uspeo je u svom najvećem političkom projektu, da zgromi Demokratsku stranku. Da, on lično - naveo je Milojičić.

Kena zamera Đilasu i to što je, kako je naveo, uništio proteste.

- Uspeo je da rasturi pokret "1 od 5 miliona", da iz politike izbaci ambicioznu Jelenu Anasonović. Uspeo je da usisa i Pavla Grbovića, i time, bože zdravlja videćemo, okončao njegovu karijeru - konstatuje Milojičić.

U svom autorskom tekstu bivši poslanik DS podseća i na Đilasovo orkestriranje u medijima pod njegovom kontrolom.

- Do 2012. godine, Đilas je kontrolisao 95 odsto medija. Razvlačenje i čerečenje prolaze svi oni koji pomisle da Đilas nije taj - navodi Kena.

Lideru Stranke slobode i pravde posebno zamera i odnos prema međunarodnoj zajednici.

- Posramim se svaki put kda se "stožer opozicije" svađa sa predstavnicima međunarodne zajednice, odnosno kada im šalje otrovne strele. Nedoraslo i politički nezrelo, ali svakako blamantno - zaključio je Milojičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

18.08.2021 07:37

Kada to kaže dugogodišnji visoko rangirani član DS onda je valjda svakoj budali jasno šta je Đilasov cilj - uništiti ne samo DS nego svaku drugu stranku koja bi mogla da uzme deo opozicionih glasova i sebe proglasiti za neprikosnovenog lidera opozicije. Pitam se samo šta Lutovac još čeka sa prelaskom u SSP.