ĐILAS I ŠOLAK PRIZNALI KOSOVO! Tajkunska televizija odvojila lažnu državu od Srbije!

Autor: Republika

Vesti

13.08.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija N1, koja je pod patronatom Dragana Šolaka i njegovog pajtosa i propalog političara Dragana Đilasa, na mapi je odvojila Kosovo i Metohiju od Srbije i tako priznala lažnu državu!

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ, Promo, N1

Dragan Đilas i Dragan Šolak glavni promoteri lažne države

Samoproklamovani lider opozicije Dragan Đilas i njegova desna ruka, medijski tajkun Dragan Šolak, pokazali su svoje pravo lice i šta bi oni uradili kada bi došli na vlast!

Televizija koja je pod kontrolom Šolaka je u objavila mapu Evrope, a na njoj je lažna država Kosovo granicom odvojena od Srbije.

To jasno pokazuje kakvu bi politiku vodio Đilas sa svojom svitom. Tajkun koji je zgrnuo milione i prebacio ih na račune širom sveta, bi, ako dođe na vlast prvo priznao, ili bolje reći prodao Kosovo ne bili zgrnuo još koji milion i prebacio ga na račun u Mauricijusu ili Hong Kongu.

Toliko o patriotizmu prolalog političara Dragana Đilasa, koji je našao za shodno da drži slovo o tome šta znači biti patriota, a prodao bi državu za šaku dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Miki

13.08.2021 10:18

Priznanje lažne države Kosovo je u statu Đilasove stranke!

Milan

13.08.2021 10:25

Srecom pa nikad nece doci vise na vlast.

Lela

13.08.2021 10:27

Odavno su oni to priznali, radom za neprijatelje Srbije. Sada i ozvanicili i dokumentovali. Sramota!

Andjelija

13.08.2021 11:54

Đilas i Šolak su najveće bruke Srbije i Srpskog naroda koji su tokom svoje vlasti prodali Kosovo i Metohiji i sad se u svojim medijima podsmevaju građanima Srbije