VUČIĆ ODGOVORIO NA BRUTALNU KAMPANJU: Ne znam ni šta je to skaj, mislio sam da je skajp!

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na novinarska pitanja nakon posete fabrici Teklas u Vladičinom Hanu.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

 

Jedno od nezaobilaznih pitanja bilo je vezano i za kriminalni klan Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, kao i komunikaciju putem takozvane skaj aplikacije.

Predsednik Srbije osvrnuo se i na brutalnu medijsku kampanju koju protiv njega nedeljama unazad vode tajkunski mediji pod kontrolom opozicije.

- Ja ljudi, bre, nemam pojma ni šta je to, nikad to u životu nisam ni video, a plašim se da neki jesu - i iz političkog života a to ćemo da saznamo u narednim danima i nedeljama... - naveo je šef države.

Prema predsednikovim rečima, on telefon menja na dve godine.

Ja imam onaj jedan telefon i to sokoćalo menjam na dve godine kad ga negde polupam. Pojma nemam ni šta su vam te aplikacije ni kakvi su vam to telefoni. Ja to pobrkao s onim skajpom. Prvih pet dana kad se to pojavljivalo govorio skajp, oni kažu nije to skajp nego skaj - dodao je Vučić dodajući da ima sve u životu što mu je potrebno i da nema za šta da se čuje s kriminalcima jer mu od njih ništa ne treba.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

 

Predsednik Srbije rekao je i da je krivična prijava koja je podneta protiv njega ušla u redovnu proceduru Tužilaštva za oganizovani kriminal i zamolio ih da ubrzaju sve procedure kako bi što pre otišao na poligraf i odgovorio na sva pitanja

- Sve neka pitaju i o svim lažima dobiće adekvatan, tačan i istinit odgovor, a nadležni organi treba da kažu da li sam govorio istinu ili lagao - rekao je Vučić odgovarajući na novinarsko pitanje povodom tvrdnji sudije Miodraga Majića i predstavnika bivše vlasti da krivična prijava protivm predsednika i ministra unutrašnjih poslova Aleksadnra Vulina nije ni podneta i da je to "predstava za javnost".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

05.08.2021 21:06

Skaj nikada čula, ali je sramota da to neko u Srbiji koristi.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka, hvala predsedniče na svemu.Srbija se danas cela razvija i gradi.