Predsednik Srbije otkrio: Sledeće vozilo iz kompanije SDPR poneće ime po Miroslavu Lazanskom!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da će se sledeće višenamensko vozilo koje će napraviti SDPR poneti ime po Miroslavu Lazanskom.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Dodik i Vučić

Nakon sastanka sa predstavnicima Republike Srpske u Vil Mir, predsednik Srbije još jednom je izjavio saučešće porodici preminulog novinara i diplomate.

- Danas je težak dan za nas. Izgubili smo Lazanskog i još jedanput izražavam saučešće njegovoj porodici. I da vam kažem da smo se već dogovorili sa SDPR da se sledeće borbeno vozilo, posle Miloša i Lazara, zove Lazanski - rekao je Vučić.

Podsetimo, na sastanku su prisutvovali srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednica RS Željka Cvijanović, predsednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović i predsednik Vlade RS Radovan Višković.


U razgovrima učestvuju predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, premijerka Ana Brnabić, ministri Nikola Selaković, Aleksandar Vulin, Siniša Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading