ĐILAS POKAZAO DA GA NE ZANIMA VOLJA NARODA: Vučiću, ispuni nam sve zahteve ili ćemo na ulicu

Autor:

Vesti

16.07.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je neko i sumnjao, sad će mu biti jasno. Dragan Đilas potvrdio je da ga ne zanima volja naroda već isključivo haos na srpskim ulicama

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da deo opozicije neće izaći na izbore ukoliko predlog unapređenja izbornog procesa koji treba da sačine posredinici iz Evropskog parlamenta, bude "uz dlaku" predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, već će organizovati proteste.

- Mi ćemo do 1. avgusta proslediti naše zahteve Evropljanima, verujem da će oni dati predloge koji će biti prihvatljivi za nas da izađemo na izbore. Ukoliko to budu predlozi koji će ići uz dlaku Vučiću, sa idejom: "Aj samo vi izađite na izbore pa da možemo da odahnemo', mi na te izbore nećemo izaći - kazao je Đilas za list "Nova".


Đilas je naglasio da će u tom slučaju pozvati građane na protest i na ulici se "boriti za izborne uslove i slobodne izbore".

- Nadam se da to toga ovoga puta neće doći, da će pritisak iz Evrope ipak biti dovoljan da oni popuste u ovome što su do sad napravili, da se malo vrate u normalu, da ljudi mogu da nas čuju i da ćemo na takve izbore izaći i na njima pobediti - istakao je Đilas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marijana

16.07.2021 12:27

Đilas nikad nije interesovala volja naroda, samo kako njemu odgovara!

Sandra

16.07.2021 13:12

Dragi Djiki, na vlast mozes jedino doci voljom naroda,pa ti vidi da li ces postovati ili ne,.na tebi je!

Ivana

16.07.2021 19:59

Dragan Đilas je tajkun koji ne smisli o narodu, njega zanimaju zakoni koji se donesu da može da radi svašta. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što čini za našu državu.