ORLIĆ SPUSTIO ĐILASA: Žuti tajkun je svoju brigu o deci pokazao kad im je oteo prostor i pretvorio ga u rijaliti!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žuti tajkun Dragan Đilas, suvereni gazda žutog preduzeća iz bivšeg režima, i dalje bezuspešno ubeđuje celu Srbiju da on sa vremenima pljačke i uništavanja zemlje, a kojom je tada vladalo upravo njegovo žuto preduzeće - nema ništa, izjavio je Vladimir Orlić član Predsedništva SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vladimir Orlić

- On, bez čijeg se blagoslova ništa nije radilo u lopovskom preduzeću koje se lažno predstavljalo kao vladajuća stranka, sada se odriče nakaznih slika što svedoče o njihovim nedelima? Ćorav mu je to posao. Srbija pamti i ona zna: svaki od tih jezivih tragova slika je i prilika samog Đilasa, njegovih Marinika i ostalih uposlenika tajkunske firme. Oni svedoče - u šta su nam državu jednom pretvorili. 

- Tamo gde se Đilas pitao najviše, po Beogradu, brigu za decu pokazao je time što je deci oduzeo prostor i pretvorio ga u studio za rijaliti program, samo da bi sam Đilas na tome uzimao pare. Pa se ta Đilasova "briga" pokazala i u dugu prema trudnicama, većem od tri miliona evra. I taj dug su vratili drugi, nije Đilas. Baš kao i njegov dug prema porodiljama, u iznosu od šest miliona dinara. I te pare je pojela čuvena Đilasova "briga" za decu. I onda kada je baš deci, i to baš preko Centra za socijalni rad, uskratio 11 miliona - ponovo, i to su vratili drugi, nije Đilas. Izgleda je pravilo: sve ono što Đilas upropasti - poprave, nadoknade, u red dovedu ljudi koji o Srbiji brinu nakon što je narod oterao Đilasa i ostatak tajkunsko - lopovskog kartela. Pa zašto bi, onda, po pitanju domova za decu bilo drugačije? - istakao je Orlić.

- I u čemu je tačno, po Đilasovoj skaradnoj pameti, krivica Aleksandra Vučića? U tome što kaže: neprihvatljivo je da bilo šta danas makar i liči na onu jezu iz vremena tajkuna? To mu je greh? Ili je on kriv žutom tajkunu i zbog toga - što su 2012., u Đilasovo vreme, i domovi za decu izgledali jezivo? Jasno, već ste ga optužili da je kriv i za temperaturu vazduha i klimu na planeti - pa šta vas sprečava da ga optužujete za sopstvenu sramotu i nedela? Kredibilitet tako sigurno ne možete da izgubite, jer to odavno nemate. Narod je vas, lažove, neznalice, tajkunčine i lopove spremne da zarađuju čak i na tuđoj deci - odavno prezreo. I zato neka se ne trude uzalud Dragan Đilas i njegovi satrapi da bezveznim poricanjem pobegnu od sebe i svog "zaveštanja". Tragovi njihovih nedela su isuviše neumoljivi da bi taj beg bio moguć, jasno se vide čak i danas. I ti im tragovi, trajno - zaudaraju nečoveštvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ivana

01.07.2021 19:58

Dragan Đilas je veliki tajkun i to se zna koliko je grad Beograd opljačkao, rasterao je sve investitore samo da bi oni međusobno gospodarili Srbijom.

Stevan

01.07.2021 21:49

Opravdano se izdvaja dosta novca za socijalnu zaštitu, to je potreba i postoji ceo sistem koji se stara o tome. Ukiliko negde postoji kršenje pravila i procedura uslovi su loši na štetu deteta reagovati hitno i ispraviti stvari, a odgovorne kazniti.

Emina

02.07.2021 06:01

E pa, neka mu je Orlić sasuo i treba kad se žutokljunac zaneo i počeo da bulazni izmišljotine.

Milica

02.07.2021 07:29

Djilas je najobicniji lazov i tajkun, nema sta tu vise da se prica.