PREDSEDNIK VUČIĆ OSUDIO NAPAD NA ĆERKE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA! Pozivam ih u Beograd, ja im GARANTUJEM BEZBEDNOST!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

12:24

Predsednik Srbije rekao je da oštro osuđe napad na članove bilo čije porodice, pa i na ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Da se razumemo. Apsolutno sam protiv napada na Krivokapića ili bilo koga, pogotovo na njegovu decu. Ali šta hoćete, da se mešam u rad novina, pa govorili biste mi svi da sam diktator. Pa ja sam svaki dan na naslovnim stranama tabloida. Mene su pre neki dan optužili u zvaničnim novinama crnogorskih vlasti za državni udar. Zato što sam ja navodno nešto javio patrijarhu. Pa zamislite da smo mi njih optužili za državni udar ovde. I to su sve nepobitne činjenice - ističe Vučić.

Predsednik je rekao da garantuje punu bezbednost Krivokapićevim ćerkama, ali da od toga nije trebala da se pravi predstava za javnost.

- A o tajkunskim listovima neću ni da govorim, koji svakoga dana vode hajku protiv mene. Pogledajte ko je najnapadanije lice u celom regionu, a još nisam zaplakao zbog toga, niti sam izdao saopštenje. Ja pozivam te devojke i žene da žive ovde. Srbija je zemlja dobrih domaćina, i uvek će tako da bude. A ja hoću da zamolim ljude u toj novini da to ne čine, kako ne bi davali povoda za napade - naveo je predsednik.

 

 

Komentari (1)

Loading
Andjela

01.07.2021 13:52

Srbija je dobar domacin u kojoj je bezbednost zagarantovana.