SAŠA MILOVANOVIĆ PROZVAO JEREMIĆA DA JE IZDAO KOSOVO! Na naslovnim strana novinama Šiptari mu se na tome zahvaljuju!

Autor: Republika

Vesti

29.06.2021

09:50

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović rekao je povodom najnovijeg ispada Vuka Jeremića, kada je sa grupom svojih pajtosa, došao u Predsedništvo da bije Aleksandra Vučića, da lideru Narodne stranke nije ostalo ništa drugo nego da non-stop izaziva incidente, jer mu je rejting i više nego nizak.

pink.rs/printscreen

- Optužuju Vučića kako je povredio ženska prava time što ih je nazvao devojčicom, a to čini Vuk Jeremić i naročito Dragan Đilas koji je osvedočeni siledžija, koji je maltretirao svoju ženu, pretio joj da će joj odrubiti glavu, tukao svog tasta pred decom - rekao je Milovanović i nastavio:

- Gospodin je došao na ferku sa pet svojih batiniša, u moje vreme je ferka bila jedan na jedan, i opet se tresao od straha. Što je najgore, taj svoj kukavičluk pripisuje predsedniku Vučiću, koji je bez problema, iako je visokoštićena ličnost, mirno sišao i rekao im da ako nekoga treba da linčuju neka to bude on, a ne neko drugi - istakao je Milanović.

On se osvrnuo i na sve češće izjave Vuka Jeremića u kojima Vučića targetira kao izdajnika, aludirajući da je "prodao Kosovo"!

- I to priča čovek koji je izdao Kosovo, onaj kome se mediji na Kosovu, na naslovnoj strani, na čistom srpskom, zahvaljuju na tome - istakao je Milovanović.

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
zora

04.07.2021 10:30

Kada ce se Jeremicu suditi zbog izdaje Kosova? Da li ce se jednog dana ustanoviti da je dobio ili ne novac za tu izdaju?