Milovanović za Pink: Vučić svaki dan otvara fabrike i puteve pa to više nikom nije vest, a to je suština bavljenja politikom!

Autor: Pink, Republika

Vesti

17.06.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović gostovao je u jutarnjem programu na TV Pink.

Foto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

Govoreći o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Milovanović ističe da treba imati poverenja u čoveka koji se veliki broj puta sretao sa liderima najvećih svetskih sila.

- Nikad nismo imali ovakvu spoljnu politiku, čak i oni koji napadaju Vučića i njegovu decu, ne mogu da mu ospore to.

- Predsednik Vučić kada otvara neku fabriku to više i nije vest - ističe Milovanović i dodaje - Već je toliko fabrika otvorio, da to prolazi kao vremenska prognoza - podrazumeva se!

- Svakog dana se nešto otvara. U Tadićevo vreme se za otvaranje nekog pogona pričalo mesec dana, a više se zatvaralo - zaključuje on.

Saša Milovanović komentarišući kilomentarske kolone na granicama rekao je da su Grci opet pokazali prijateljstvo prema Srbiji, s obzirom da je onima sa pasošem zemalja članica EU dozvoljeno kretanje ka većini drugih zemalja, dok je drugima to onemogućeno.

-To je dozvoljeno, iako je u toj istoj EU bio "pakao" sa brojem zaraženih i preminulih od koronavirusa - primetio je MIlovanović za Pink.

Kako smatra, ove godine bi građani Srbije trebalo leto da provedu u našoj zemlji, jer ima dosta lepih i neistraženih mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading