ČUDO U SRPSKOJ POLITICI: Opozicija iznela smislen predlog, IZGLEDA DA ĆE IM ŽELJE BITI USLIŠENE!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbori u Srbiji kad god bili raspisani mogli da izgledaju drastično drugačije u odnosu na prethodne, ako je suditi po objavama funkcionera na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, Miroslav Aleksić, potpredsednik Jeremićeve Narodne stranke rekao je da se ta partija zalaže za podizanje izbornog prava sa sadašnjih 3 na 10 odsto glasova birača, iako stranka čiji je visoki funkcioner po relevantnim istraživanjima ne bi mogla da preskoči ni postojeći cenzus.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

- Veći cenzus i ukrupnjavanje političke scene su veoma važni da bismo konačno znali ko je vlast, ko opozicija, a ko su stranke opozicije koje rade u korist režima. Ukrupnjavanje političke scene je važno i da bismo sprečili uništavanje Srbije i režim koji samovoljno rasprodaje nacionalna bogatstva i pokušava da od Srbije napravi koloniju - rekao je Aleksić.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Ubrzo nakon što je ova izjava objavljena u medijima, stigao je i odgovor visokog funkcionera SNS Milenka Jovanova.

- Važno je slušati glas opozicije, pa makar bile u pitanju stranke i ljudi iz bivšeg režima. Ovo je najvažniji opozicioni predlog koji je do sada javno iznet, a da se tiče izbora i trebalo bi da bude prihvaćen! - napisao je Jovanov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Jaca

11.06.2021 09:44

Lepo je sto oni pokusavaju,ali mislim da narod nije corav i da sve lepo vidi,kao i to na cijim racunima se nalazi 619 miliona evra.

mark

11.06.2021 10:16

Ovaj cenzus od 10% osim SNSa ne može da pređe ni jedna stranka u Srbiji.

Sara

11.06.2021 10:32

Ovi hoće nešto, za šta nemaju glasače. Ko će njima dati 10 % da uđu u skupštinu.

Vesna3112

11.06.2021 10:40

Dobro tteba da se razmotri ovaj predlog