ĐILASOVI MEDIJI OPET SEJU ZLO! Ponovo napali Srbiju! SAD JE PROBLEM ŠTO VUČIĆ NEĆE DA PRIZNA KOSOVO!

Autor: Republika

Vesti

06.06.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovski portal Nova S iskoristio je intervju u Dnevnom avazu sa američkim profesorom Edvardom Džozefom da ponovo napadne Srbe i Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Naime, Džozef je rekao da je Srbija problem na Balkanu, jer drži polugu nad lažnom državom Kosovom i ne prihvata njenu nezavisnost, pa je Nova S to odmah iskoristila za najnovije blaćenje naše države i taj intervju objavila na prvoj strani svog portala.

Kako je istakao profesor, na Balkanu je jedini problem Srbija, jer ne prihvata zapadni poredak i promoviše vrednosti Rusije i Kine. 

RepublikaFoto: printskrin

Iako su nam Rusija i Kina bile veliki i prijatelji u vreme pandemije koronavirusa, slali nam ljudstvo velike donacije medicinske opreme i vakcina, Đilasovcima izgleda to ne prija, s obzirom na to da izjavu ovog američkog profesora vode kao jednu od najvažnijih vesti! 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Nena

06.06.2021 11:18

Sta li vise traze u Srbiji, zlo nam ne treba, idi gde mislis da ti je bolje ostavi ljude da rade svoj posao, ne sej vise Djilase tvoj otrov

Slavko

06.06.2021 11:31

Djilas i ekipa su hteli da priznaju nezavisnost Kosova. Naravno da im to smeta.

Maki90

06.06.2021 11:33

Ђилас се од самог почетка бави медијима, али не слободом, већ искључиво у корист сопствених циљева и пласирања неистина.

Ivana

06.06.2021 11:34

Sve su to bolesnici... I taj "istaknuti profesor", u očima mu se vidi ludilo, a i ovaj Đilas i njegovi sateliti, Nova S i N1.