KANDIĆKI DEMENCIJA UZELA MAHA: Napala Vučića da kuka za žrtvama Jasenovca, a tvrdi da je Srbija pomagala u ubijanju muslimana u Srebrenici

Autor:

Vesti

06.06.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Kandić osnivačica Fonda za humanitarno pravo poznata po svojim anti-srpskim stavovima i žena koja je za vreme rata u Bosni otvoreno stala na stranu neprijatelja te je jedna i od glavnih zagovarača za priznanje navodnog genocida u Srebrenici za koji je optužen general srpske Vojske Ratko Mladić, ovog puta je na društvenoj mreži "Tviter" upravo zbog Mladića udarila direktno na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Public
Nije u vinklu - Nataša Kandić

Kako se 15. jun bliži, odnosno  dan kada bi trebalo da se izrekne konačna presuda generalu Mladiću, Kandićka je na svom Tviter profilu direktno poručila predsedniku Srbije Vučiću kako bi trebalo da moli žrtve stradanja u bosni za oproštaj, jer je tada Srbija pomagala Vojsku bosanskih Srba čiji su generali osuđeni, te dodala  da je sramota što insistira na jasenovačkim žrtvama dok srebreničke zaboravlja.

Foto: printscreen
Tvit Nataše Kandić

Opšte je poznato da Nataša Kandić godinama unazad osuđuje sve što je srpsko a veliča ono što nije.

A uzimajući u obzir njene godine i da je demencija u tom dobu uglavnom sve prisutnija, s toga joj ovakve izvale ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Potrebno ju je samo podsetiti na jedan mali podatak koji je dostupan na internetu svima, a to je da je za vreme NDH u Jasenovcu stradalo 800.000 Srba dok se za navodni genocid u Srebrenici procenjuje da se ubijeno oko 5.000 muslimana.

Pa gospođo Kandić knjige u ruke a ne zvona i praporci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Ivana

06.06.2021 11:36

Količina mržnje ove žene prema Srbima je nemerljiva. Sram je bilo što uopšte žrtve Jasenovca uzima u usta. A , namešteni procesi i izmanipulisani podaci od strane Zapada, čiji je ona verni sluga u čemu se vidi njena ograničenost, nisu istina niti dokaz.

Odgovori 11 0
Nena

06.06.2021 11:39

Definitivno je zena izlapela ne zna vise sta govori

Ana

06.06.2021 12:19

Gospođa Kandić, sama opovrgava prethodno izrečeno!

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

06.06.2021 12:23

У Крагујевцу је основан Српски покрет обнове (не зна се да ли Драшковић Даничин Вук био на оснивачкој серници). Крагујевац је у Шумадији. СПО је ововременски родоначелник српског антисрпства. Кандић Наташа је рођена у једном селу поред Тополе у Шумадији.