KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO: Otkrivamo šta je Čedomir Jovanović uradio nakon demoliranja lokala brze hrane na NBG!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutro posle nakon što je napravio nezapamćen skandal na Novom Beogradu, kada je demolirao lokal brze hrane, lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponaša se kao da se ništa nije desilo.

RepublikaFoto: instagram/printscreen
Čedomir Jovanović

Jovanović je, prema za sada dostupnim informacijama, nakon incidenta u lokalu brze hrane, napao i policajce koji su došli da ga privedu.

Ipak, jutro posle Jovanović je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja sugeriše da je u njegovom životu sve u redu i da nikakvog incidenta nije bilo.

- 07.40, na putu u školu... odustaćemonikad - napisao je Jovanović u objavio na Instagramu, dok se na fotografiji nalazi i njegova ćerka.

Foto: instagram/printscreen

Podsetimo, Jovanović je u prvoj medijskoj izjavi nakon skandala rekao da su ga napali navijači.

Jesam bacio stolicu u izlog, jer oni smo taj jezik razumeju. A to što je problem ovo staklo, a ne Beton hala i njihovo divljanje, to sa mnom ne može da prođe. Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa - objasnio je Jovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading