ČEDA SE CERAKAO KO LUD NA BRAŠNO: Pogledajte fotografije privođenja lidera LDP

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović demolirao je lokal brze hrane na Novom Beogradu, a kada je policija došla da ga privede nastavio je da ređa skandal za skandalom.večeras, oko 22 časa demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Čedomir Jovanović

Prema dostupnim informacijama, Jovanović je najpre šutirao običan automobil, a kada je došla policija, on nije želeo da se smiri već je počeo da šutira i policijski automobil.

Pri tom, kao što se može videti na fotografijama koje kruže društvenim mrežama, Jovanović se cerakao kao "lud na brašno".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, Jovanović se rano jutros oglasio i dao svoju verziju događaja.

- Jesam bacio stolicu u izlog, jer oni smo taj jezik razumeju. A to što je problem ovo staklo, a ne Beton hala i njihovo divljanje, to sa mnom ne može da prođe. Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa - objasnio je Jovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

03.06.2021 23:17

Hijene su pozate. Maltrtiraju i mene, zensko jer znaju da volim drugi klub ali to im ne smeta da me njih 3 gurnu u baru dok setam krajem sa malom cerkom. Mogu misliti kako je Jovanovicu.