PREDSEDNIK VUČIĆ MARIĆEV GOST U ĆIRILICI: Nadam se da Grčka neće ponoviti grešku Izraela o Kosovu

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi kod Milomira Marića da se nada da Grčka neće ponoviti grešku Izraela i priznati Kosovo.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić i Milomir Marić

- Sve smo to videli i predvideli. Videli smo kako se sve zbiva, kako raste pritisak SAD i EU. Njihov plan je jasan - priterati Srbiju uza zid - rekao je na početku obraćanja predsednik Srbije.

- Za nas je važno da nema panike za Srbiju, mi smo predosetili da se ovakve stvari dešavaju. Grci su odavno prevazišli ulogu oficira za vezu. Prošlog petka smo obavešteni od Grka da oni i dalje unapređuju odnose sa tzv. Kosovom -  rekao je Vučić.

Prema predsednikovim rečima, "akcija je koordinisana

- To se radi u isto vreme, dan uoči posete Lajčaka Beogradu, a dve nedelje pred nastavak dijaloga. U slučajnosti ne verujemo. Očekivalo smo sve jače pritiske. Niko neće da ispravi Vjosu Osmani o čemu god da priča - istakao je predsednik Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Srdjan

31.05.2021 19:52

Ne verujem da bi nam Grci to uradili

Nena

31.05.2021 20:05

Nadajmo se ispravnoj odluci prijateljskog naroda, priznali bi državu koja ne postoji

Zeljko

31.05.2021 20:15

Neka radi ko šta želi ali Srbija i Vučić neće priznati kvazidržavu Kosovo.

Ivana

31.05.2021 21:55

Ovo je zaista jako važno za našu državu i njene građane. Hvala predsedniče na svemu što radite za ekonomski oporavak i razvoj.