ONI VIŠE NE ZNAJU ŠTA RADE: Đilasov kum Mlađan Đorđević proterao američkog ambasadora!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz dana u dan samozvani lideri opozicije sve više gube tlo pod nogama!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mlađan Đorđević

Najočigledniji dokaz za to su i poslednji postupci predsednika Pokreta oslobođenje i kuma tajkuna Dragana Đilasa Mlađana Đorđevića koji je, verovali ili ne, "proterao" američkog ambasadora Entnonija Godfrija!

Naime, Đorđević je Ambasadi SAD u Beogradu pokušao da preda otvoreno pismo u kome ga je proglasio "personom non grata" i to samo zato što je američki ambasador pohvalio srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Godfri je u Politici objavio pohvalio zvaničnu politiku Srbije koju oličava šef države, što je razbesnelo Đorđevića u tolikoj meri da ambasadoru SAD poruči da je nepoželjan u Srbiji.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, i Đorđevićev kum Dragan Đilas nedavno je tokom gostovanja na jednoj od tajkunskih televizija napao Godfrija.

Što se tiče američkog ambasadara, njegove izjave su zaista neverovatne. Podrška ovoj vlasti... Neverovatno... Amerika je trebalo da bude neka zemlja demokratije, bar smo je tako doživljavali. Godfrijev mandat imaće smisla samo ako posle toga otvori neki etno restoran u Americi - bez imalo diplomatskog takta mlatnuo je Đilas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading