TAJKUNSKI MEDIJI POKRENULI HAJKU NA NOVOG REKTORA: Đokić nije ni seo u fotelju, A VEĆ SU KRENULI ŽESTOKI NAPADI!

Autor: Republika

Vesti

26.05.2021

10:12

Izbor Vladana Đokića za rektora Unverziteta u Beogradu trn je u oku tajkunskih medija!

e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladan Đokić i Ivanka Popović

I pre nego što je počeo mandat na čelu jedne od najznačajnih obrazovnih insittucija u Srbiji, tajkunski mediji pod kontrolom opozicije brže bolje potrčali su da se obruše na Đokića i protiv njega povedu medijsku harangu.

printscreen

Tako je na portalu Direkto, pod direktnom kontrolom samozvanog vođe opozicije Dragana Đilasa, objavio članak u kome je Đokića proglasio "intelektualncem po meri režima".

Iako je Đokićeva biografija besprekorna, o čemu svedoče i tri mandata na poziciji dekana Arhitektnonskog fakulteta, đilasovski medij ne libi se da ga provuče kroz "toplog zeca", a sve sa ciljem da se prikupe jeftini politički poeni i po ko zna koji put napadne vlast u Srbiji.

printscreen

I portalu Nova, opozicionog propagandnom kanalu za napad na političke protivnike, objavljeno je nekoliko tekstova u kojima se lamentira nad sudbinom bivše rektorke Ivanke Popović, pa se tako konstatuje da je izborom Đokića "univerzitet poražen".

I, mada je i sama Popovićeva priznala da su izbori na kojima je dobila značajno manje glasova bili fer, to ne smeta đilasovim propagandistima da bezrazložno napadaju novog rektora.

 

 

Komentari (1)

Loading
Toma

26.05.2021 12:40

Bivša rektorka je bila marioneta nasilne opozicije.