JADNO DA JADNIJE NE MOŽE! Đilas tvrdi da njegovi saradnici ne znaju da računaju 100 - 20

Autor:

Vesti

04.05.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas se ljudima smeje u facu tvrdeći da se obogatio uz malo sreće.

Dragan Đilas

Dok nam se Dragan Đilas u facu smeje tvrdeći da se obogatio "uz pomoć malo sreće, jer voli sport, tako što drugi ne znaju da sračunaju 100 minus 20% pa minus 20% nego samo on to ume sa inženjerskim mozgom i to bez ijednog državnog klijenta, činjenice pokazuju drugačije.

Da sve nije baš stvar jednostavne računice i njegovih inženjerskih sposobnosti otkrila je pre više od 10 godina Verica Barać, tadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, koja je objašnjavala kako stvari funkcionišu totalno suprotno.

 

 

- Najveće stvari tih reklamnih agencija, a radi se kroz nekoliko agencija koje u vrlo bliske partijama ili su partijske. Na primer savetnik predsednika Tadića, Šaper, potpredsednik njegove stranke Đilas i još nekoliko agencija rade sve to što je kontrola medija. Tako što, na primer, kupuju te reklamne minute unapred, formiraju pulove i onda avansno to plaćaju, time mogu da dobiju manju cenu za svoje klijente, ali time mogu i jako da utiču na medije. To kada se plati avansno, ako medij počne da piše nešto što nije u skladu sa interesima tih moćnika onda se taj deo ne isplati - objašnjavala je tada Verica Barać kako su Tadić i Đilas u tandemu ucenjivali i kontrolisali medije u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Jasna

04.05.2021 08:45

Vrlo dobro znamo kako se on obogatio, kakva crna sreca, nego kradja i samo kradja!

Sofija

04.05.2021 08:50

Овај човек нема срама ни стида .Народ га је одвано прочитао

lak

04.05.2021 08:57

Djilas se podsmeva celom narodu Srbije.

Blaginja

04.05.2021 09:02

Крао Ђилас и сад прича о поштењу...страшно.