BOŠKO OBRADOVIĆ JASNO PORUČIO: Dosta su nas Đilas, Tadić i Jeremić držali kao taoce - NEMA VIŠE POVRATKA NA BIVŠI REŽIM!

Autor: Republika

Vesti

07.04.2021

08:33

Lider Dveri Boško Obradović žustro je reagovao na najavu predsednika Socialdemokratske stranke Borisa Tadića da postoji mogućnost da se kandiduje na predsedničkim izborima.

printscreen/novaS
Boško Obradović

Uprava ta Tadićeva najava podstakla je Obradovića da se oglasi na društvenim mrežama i žestoko kritikuje predstavnike bivšeg režima.

- Sada svi shvatate zašto sam reagovao još pre 10 dana. Bivši režim bi da nas sve drži kao taoce i nastavi da nas vrti u začaranom krugu 30 g: od @avucic do @BorisTadic58, od Dačića do Čede, od Šešelja do Čanka. Dokle više? Ne želimo samo promenu vlasti već kompletnog vašeg sistema - napisao je Obradović na Tviteru.

Podsetimo, u intervjuu koji je dao za medije pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, Tadić je najavio da razmišlja o kandidaturi na predsedničkim izborima.

- Kandidovao bih se isključivo ukoliko bih procenio da niko od drugih kandidata neće moći da pobedi Vučića, ali i da upravlja državom - rekao je između ostalog Tadić.

 

 

Komentari (0)

Loading