SVINJO DEBELA, ČEKAM TE! PONESI PIŠTOLJ, PI*KA TI MATERINA: Čanak mrtav ozbiljan pozvao OVOG političara na REVOLVERAŠKI OBRAČUN!

Autor: Republika

Vesti

02.02.2021

09:36 >> 09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislave Šešelju, čekam te gde hoćeš i kad hoćeš s pištoljem, ponesi i ti tvoj, pi*ka ti materina, koji si potezao na studente! Da te vidim da rešimo to nas dvojica več jednom zanavek!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nenad Čanak

Ovako je predsednik LSV Nenad Čačak, gostujući u jutarnjem programu TV Hepi pozvao lidera SRS Vojislava Šešelja na dvoboj. 

Čanak je, kometarišući incident koji se sinoć dogodio u "Ćirilici", kada je posle salve uvreda upućenih od strane Šešelja i Dragoslava Bokana lider LDP Čedomir Jovanović napustio emisiju, odmah zapenio:

- Govorim vrlo ozbilno! Ta gomila smeća, od Šešelja i Bokana pa nadalje, sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju... Da ih vidim, sve te delije i junačine bez badigardova... Evo, gospodo, birajte oružje, 'ajde da to rešimo jedno zauvek! - rekao je Čanak.

Na opasku voditelja Milomira Marića da je još u vreme Slobodana Miloševića učestvovao u TV duelima sa Šešeljom, i da ga je Šešelj, kao i mnoge druge, uvek pobeđivao, Čanak je rekao:

 

 

 

- Ti stvarno misliš da je on nekog pobedio? Njegovi prostakluci, njegova nadvikivanja... To je jedan najprizemniji sarajevski ulični fazon koji je on pokupio kao seljače koje je tamo došlo u školu...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading