"ŠTO VIŠE BUDE BAKIRA, TO ĆE BITI MANJE BOSNE"! MINISTAR VULIN žestoko odbrusio Izetbegoviću posle suludog vređenja Srba!

Autor: Republika

Vesti

23.01.2021

22:26 >> 22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

LIDER SDA Bakir Izetbegović u FTV Dnevniku rekao je da je srpski narod loš i tim činom nije mogao da sakrije mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj što njemu nije strano.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- Kažu nema loših naroda ima samo loših rukovodstava. Nisam siguran! Jer, on (Milorad Dodik) se dodvorava jednom velikom broju ljudi koji žele balkansku politiku, koji žele sirovu politiku - rekao je tada Izetbegović u FTV Dnevniku.

Početkom godine je napomenuo kako je dobro održavati prijateljske odnose sa susedima, a prethodnom izjavom je pogazio ovu tvrdnju, kao i da Srbija i Hrvatska duguju izvinjenje BiH zbog onoga što su uradili devedesetih godina i da se te dve države i dalje paternalistički odnose prema BiH.

Na ovu njegovu izjavu žestoko je odgovorio ministar policije i predsednik PS Aleksandar Vulin, koji je rekao da "kada Srbe sledeći put budu pitali zašto ne žele da žive u unitarnoj BiH uređenoj kao nasledni begovat Izetbegovića, biće dovoljno da se pročitaju Bakirovi izlivi mržnje, kada se iskompleksirani i neostvareni Alijin sin poželi poslušne raje i danka u krvi".

 

 

- Teorije o dobrim i lošim narodima na Balkanu su izgovarali Hitlerovi gaulajteri, pa zato nije ni čudo što Bakir Izetbegović, unuk vojnika SS Handžar divizije i ne zna ništa drugo da misli i kaže.  Male ljude nosi velika mržnja i niko ne može da načini tako veliko zlo, kao mali čovek. Što bude više Bakira, to će biti manje Bosne - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući nove uvrede Bakira Izetbegovića na račun Srba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading