ANA BRNABIĆ ZAPUŠILA USTA OPOZICIJI: U JEDNOJ STVARI se vidi razlika između nas i njih!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.01.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Država je stajala uz Paraćince bez obzira na to ko je na vlasti u toj opštini, izjavila je danas u Paraćinu premijerka Ana Brnabić i dodala da je Vlada Srbija od 2014.godine uložila 1,4 milijarde dinara u tu opštinu kroz različite projekte Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

Brnabićeva je kazala da Paraćin može da očekuje finansijsku podršku Vlade Srbije, ali da nije sve u novcu, već i u posvećenosti i brizi za građane, kao i da se projekti završe i da građani i privreda imaju korist od toga.

- Mogu da kžem da to nisam videla u Paraćinu, ali znam da će novo opštinski rukovodstvo raditi na taj način i znam koliko su posvećeni - rekla je Brnabićeva u Paraćinu, gde je sa ministrom građevine, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem i ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović posetila Industrijsku zonu i osnovnu školu.


Istakla je da vlada nikada nije pravila razliku da li je rukovodstvo neke opštine ili grada iz SNS ili neke druge stranke, već da su se trudili da rade u interesu građana.

- Međutim, u tome kako se upotrebljava novac i kakva je ozbiljnost prema građanima vidi se razlika između SNS i drugih stranaka. Meni je drago što je sada SNS odgvorna za to kako će se živeti u Paraćinu i tu sam da dam podršku novom rukovodstvu - poručila je Ana Brnabić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading