LIDL EUFORIJA, TREĆI DAN: I dalje se čeka u redovima

Autor: b92.net, Republika

Vesti

13.10.2018

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve za kupovinu u prodavnici Lidlu Nišu nisu se smanjile ni danas, trećeg dana od otvaranja, a Nišlije strpljivo čekaju u redu koji je dugačak oko 30 metara.

RepublikaFoto: ST/M. LESKOVAC
Foto: Ilustracija

Za dolazak na red za kupovinu potrebno je u proseku oko jedan sat.

- Dolazio sam juče popodne ali sam odustao od kupovine jer sam čuo da nema piletine. Kažu da je od jutros stigla, tako da sam stao red. Čekam i zbog drugih namirnica, ne samo zbog piletine - rekao je agenciji Beta jedan od kupaca. 

U "Lidlu" u Nišu na dan otvaranja nije bilo scena otimanja za piletinu, koje su viđene u nekim drugim gradovima Srbije, ali kupci potvrđuju da su gužve velike i da treba biti uporan da bi se nešto kupilo. 

Predstavnici nemačke kompanije kazali su na otvaranju u Nišu da u svojih 16 marketa u Srbiji u ponudi imaju 1.500 proizvoda od kojih je 350 domaćih proizvođača. 

Najtraženiji proizvodi prvog dana otvaranja bili su piletina koja se prodavala po ceni od 120 dinara za kilogram i banane čija je cena bila 59 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading