(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Cela Srbija traži vozača belog pikapa zbog ovog ZVERSKOG dela!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

10.11.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret "Levijatan" objavila je novi video zlostavljanja psa. Beli pikap koji vuče vezanog psa za sobom snimljen je u četvrtak, između 12 i 14 sati, između sela Bratimilovac i Kumarevo u opštini Leskovac. Onome ko je ovo uradio iz Levijatana su poručili da će odgovarati.

RepublikaFoto: instagram.com/Fondacija Pokret Levijatan
Beli pikap za koji je bio vezan pas

Put kojim se pikap kreće je pust, nema vozila koja idu u susret, okolo su samo livade i bašte, pa osim vozila koje ide iza njih, nema žive duše. Što je, ispostavilo se, bilo dovoljno da zločin osobe ili osoba iz pikapa ostane zabeležen.

Kako se navodi u komentarima, snimak je napravila žena, koju su pojedini korisnici Instagrama "prozivali" što nije uradila nešto konkretnije, osim, što je snimala. Trebalo je, navodi se, da ih zaustavi, izvadi palicu iz auta i prebije tu na licu mesta.

Levijatan na svom Tviter profilu navodi da je saznao ko su počinioci i da će se više informacija objaviti u toku dana.

U međuvremenu je pronađen pas kome su nadenuli ime Mitar, živ i zdrav, ali preplašen:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lala

10.11.2018 13:59

Uopšte me ne zanima ko stoji iza Levijatana, ko su ti momci i kakva im je prošlost. Svaka im čast na dosadašnjem radu i nadam se da će naći način da adekvatno kazne počinioce ovakvih dela kada to već država nije u stanju. Pozdrav iz Slovenije.