BOZA SPASIĆ POSETIO ŠTAND SRPSKOG TELEGRAFA

Autor: Republika

Vesti

25.10.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši obaveštajac Boza Spasić posetio je sajam medija, bio je gost na našem standu, jer kako kaže, redovno čita Srpski telegraf i dodatak penzioner

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boža Spasić

- Pratim, čitam i analiziram štampu svakodnevno. Najviše se bavim kriminalom jer je to moja struka, a i u toj oblasti društva uvek ima aktuelnih dešavanja i gorućih pitanja - priča Spasić.

Događaj koji je po njemu obeležio današnju štampu je napad na dvojicu policajaca u Despptovcu.       

- Policija nam je odlična, ali ovaj događaj je na žalost primer toga da ponekad olako shvataju teren i tu gube glave. Nije trebalo ovo da se desi u Despotovcu - zaključio je Spasić.

Druga skandalozna stvar o kojoj su mediji poslednjih dana brujali je slučaj zene robinje iz Obrenovca, koja je godinu dana pod prisilom prosila i bila okovana lancima da ne pobegne. 

- Sve u svemu treba više da se bavimo lokalnim problemima, lokalnom bezbednosti. I građani i mediji i nadležne sluzbe - ocenio je Spasic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading