(FOTO) TUGA: Beba ostavljena ispred vrata crkve u Čajetini

Autor: Z.G.

Vesti

09.10.2018

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba stara tek nekoliko sati juče ujutru je nađena ispred vrata crkve Svetog Arhangela Gavrila u Čajetini. Prema rečima svedoka ovog događaja, beba je ležala na otiraču ispred vrata crkve, tiho plačući, nezaštićena od hladnoće i pasa lutalica. Bila je uvijena u beli čaršav, a na sebi je imala neko tanko odelce.

RepublikaFoto: Republika
Ostavljena beba

- Tihi plač bebe je čula prolaznica, koja živi u blizini crkve. To je bilo oko 6.30 časova. Pošto se crkva i parohijski dom naslanjaju jedno na drugo, prolaznica je otišla do parohijskog doma i pozvala sveštenika Petra Lazića. Sveštenik je odmah pozvao policiju, koja je odmah došla i beba je predata u Dom zdravlja u Čajetini, a potom odvezena u užičku bolnicu – kaže naš izvor.

U bolnici kažu da je dečak zdrav, težak tri kilograma i da je star tek četiri do pet sati.

RepublikaFoto: Republika

Za onim ko je ostavio bebu policija traga. Crkva nema video nadzor, ali naspram se nalazi objekat koji ima kamere. U 5.50 sati na snimku se vidi da se ispred crkve zaustavio jedan stari "audi", koji se zadržao nekoliko trenutaka, a potom otišao – kaže naš izvor.

RepublikaFoto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading