DA SRCE PUKNE - Potresna poruka oca malog Dukija: TEK ĆE NAS SVE STIĆI!

Autor: Republika

Vesti

02.10.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešni otac malog Dušana Todorovića (4), koji je preminuo u subotu u Barseloni, rekao je da još ne znaju kada će biti obavljena sahrana.

RepublikaFoto: facebook.com/TV CENTAR
Dušan Todorović

- Veoma je velika gužva oko organizacije, tako da još uvek ništa ne znamo, nažalost. Javiću se čim budem imao neku konkretnu informaciju - kazao je on, prenose beogradski mediji, a na pitanje kako se drže on i njegova supruga u teškim trenucima, odgovara:

- Nemamo vremena da razmišljamo o tome u ovom trenutku, tek će nas stići... 

Dukijeva borba za život podigla je čitavu Srbiju na noge, svi su se ujedinili da se novac za njegovo lečenje što pre skupi. Nažalost, mali Dušan nije uspeo da pobedi opaku bolest - karcinom nadbubrežne žlezde neuroblastomu.

Podsetimo, mali Dušan otišao je na neophodno lečenje u Barselonu 15. septembra, istog dana kada je na račun bolnice uplaćeno neophodnih 191.312,81 evro. Novčana sredstva su prikupljana preko fondacije Podrži život, dok je ostatak novca uplaćen direktno na račun bolnice u Barseloni, a donator je bio poznati srpski fudbaler Nemanja Matić. Dušan je potom avionom Vlade Srbije, uz pratnju lekara, prebačen na hitno lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading