Priznanje domaćoj kompaniji Knez Petrol

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

05.06.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davne 2004. godine dodeljeno je prvo priznaje NAJBOLJE IZ SRBIJE, sad je to tradicionalna nagrada u Srbiji, priznanje koje dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, najboljim robnim i korprativnim brendovima u Srbiji kao i najboljim manifestacijama i startap preduzećima.

RepublikaFoto: Promo foto

U kategoriji najboljeg korporativnog brenda – proizvodna dobra i usluge, nagrada je dodeljena  domaćoj kompaniji KNEZ PETROL doo.

Jedino domaće privatno preduzeće, u svojoj  branši, Lider na tržištu nafte i naftnih derivata , prepoznatljiv po kvalitetu i brizi o svojim potrošačima, sa integrisanim društveno odgovornim poslovanjem u rad i razvoj. Zaposleni u kompaniji su primarni razvojni resurs, što je osnov za dalji napredak, a kompaniju stavlja na korak ispred  konkurencije.

Svečana dodela priznanja održana je u hotelu Hilton u Beogradu. Dodeli priznanja su prisustvovali mnogi članovi vlade Republike Srbije, među kojima su premijerka Ana Brnabić , potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine turizma itelekomunikacija Rasim Ljajić, predsednik PKS Marko Čadež dajući podršku i podsticaj najboljima da nastave uspešno, boljima da budu još bolji.

Među lueratima ovogodišnje nagrade našlo se više od 150 najboljih srpskih brendova.

RepublikaFoto: Promo foto

U ime kopanije Knez Petol za najbolji korporativni brend, proizvodna dobra i usluge nagradu je primio Srđan Knežević.

- Nagrada je samo podsticaj razvoja novih poslovnih ideja i jačanja vrednosti kompanije. Kao i veliki pokazatelj i potvrda da je kvalitet naših usluga š prepoznatljivost brenda imperativ našeg poslovanja. Posebno sam zadovoljan činjenicom da pored finasijskog parametra i ocene stručnog žirija jedan od parmetara za izbor najboljeg brenda je glas potrošača. To nam pokazuje da idemo pravim smerom i nameće da postavljavamo još više ciljeve vodeći računa prvenstveno o potrošaču, kvalitetu i inovativnosti - izjavio je Knežević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading