NOVI CIKLUS IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI" POČINJE NA JESEN! Svi koji su dosad slali račune trebalo bi ovo da znaju!

Autor:

Vesti

10.06.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" predstavlja jedan od načina da se unapredi poreski sistem Srbije i podigne svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije.

NOVI CIKLUS IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI" POČINJE NA JESEN! Svi koji su dosad slali račune trebalo bi ovo da znaju!

Foto: Printscreen/RTS/Uzmi račun i pobedi

Zanimljivosti

Novi krug izvlačenja popularne nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" započinje na jesen, a subotnje izvlačenje, peto ovogodišnje, obeleženo je dodelom stanova u naselju Zemunske kapije Bratislavu Milosavljeviću i Veri Kostadinović.

U ovom krugu igre učestvovalo je više od 104 miliona dodeljenih kodova, a registrovano je 524.494 naloga. Skenirani računi će biti važeći i u narednom krugu nagradne igre koji počinje na jesen.

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić početkom juna u Vladi Srbije potpisali su ugovore s dobitnicima stanova u četvrtom izvlačenju novog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i uručili im ključeve.


Ministar Siniša Mali je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva dobitnicima čestitao i najavio početak novog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" verovatno polovinom septembra. Naglasio je da će svaki račun koji se pošalje računati prilikom izvlačenja na jesen, te da se želi održati kontinuitet i podići svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije.

Ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" je počeo 25. aprila i završio se 8. juna, a ukupan nagradni fond ovog ciklusa bio je 10 stanova u Beogradu. U svakom od pet krugova izvučena su po dva dobitnika. Aplikacija je dostupna u prodavnicama Gugl plej, Epl i Huavej, a u igri učestvuju računi sa QR kodom izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024.Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, uz fiskalne račune unete do 12 časova na dan izvlačenja.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" predstavlja jedan od načina da se unapredi poreski sistem Srbije i podigne svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije. Očekuje se da će novi krug nagradne igre privući veliki broj učesnika, a izvlačenje stanova na jesen će sigurno biti tema o kojoj će se dugo pričati.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading