SRPSKI STUDENTI U KINI: Studenti Visoke hotelijerske škole u poseti Hangdžou na usavršavanju (FOTO+VIDEO)

Autor:

Vesti

10.06.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na studijskom putovanju u Kini nalazi se 22 studenta Visoke hotelijerske škole.

SRPSKI STUDENTI U KINI: Studenti Visoke hotelijerske škole u poseti Hangdžou na usavršavanju (FOTO+VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

 

 

Studenti visoke hotelijrske škole u Beogradu borave u jednomesčnoj poseti Kini gde usavršavaju svoja znanja iz oblasti gastronomije, hotelijerstva, restoraterstva sa ostalim studentima.

Na studijskom putovanju u Kini nalazi se 22 studenta Visoke hotelijerske škole.


U Kini će usavršavati svoja znanja iz oblasti gastronomije, hotelijerstva i restoraterstva, ali i steći dragoceno iskustvo za ceo život.

A na kineskoj nacionalnoj televiziji je izašao prilog o ovim učenicima koji možete pogledati na početku ovog teksta.


Studijski program je akreditovan i po dualnom modelu studija, tako da od prve godine možeš dva dana nedeljno da učiš uz rad u hotelu, a preostala tri dana si na predavanjima u školi. Za taj rad si i plaćen. Možeš da biraš između hotela Courtyard by Marriott Belgrade City Center, Radisson Collection Old Mill i Crowne Plaza Belgrade.

Veliki broj naših studenata stekne zaposlenje još tokom studija. Uvažavajući to, usvojili smo Pravilnik o studiranju uz rad koji takvim studentima daje čitav niz olakšica kako bi istovremeno mogli da rade i studiraju.

Uz naše nastavnike, u nastavi na ovom studijskom programu učestvuje čitav niz praktičara iz privrede, direktora hotela, šefova recepcija, menadžera hotelskih domaćinstava, a koji izvode deo vežbi na stručnim predmetima na ovom programu.

Naši studenti nemaju nikakav problem da pronađu dobar posao u hotelijerskoj industriji. To je rezultat obrazovanja koje kod nas stiču kao i reputacije naše škole.

Mi smo državna visokoškolska ustanova i kod nas možete studirati i na trošku budžeta Republike Srbije. Imate mogućnost i da konkurišete za studentske domove u Beogradu u kojima se cena smeštaja prošle godine kretala od samo 3.190 dinara mesečno do 13.000 dinara, zavisno od kategorije doma i broja kreveta u sobi (vidi: https://www.sc.rs/domovi)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading