DETE, BEZ PROBLEMA, U NJU MOŽE DA UPADNE! Pogledajte kolika se rupa otvorila na kolovozu ispred vrtića u Zemunu! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.05.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propadanje asfalta ispred samog vrtića postalo je ozbiljna sigurnosna pretnja za sve koji koriste ovaj deo ulice, posebno što je rupa toliko velika da u nju može, bez problema, da upadne dete.

DETE, BEZ PROBLEMA, U NJU MOŽE DA UPADNE! Pogledajte kolika se rupa otvorila na kolovozu ispred vrtića u Zemunu! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen/moj_zemunand192_rs

Žitelji Karlovačke ulice u Zemunu, posebno roditelji koji svakodnevno vode i odvode svoju decu u vrtić "Mali Princ", upućuju apel nadležnim institucijama za hitnu sanaciju opasne rupe koja se nedavno pojavila na kolovozu ispred ovog vrtića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💚Zemun💙 (@moj_zemun)

 

Propadanje asfalta ispred samog vrtića postalo je ozbiljna sigurnosna pretnja za sve koji koriste ovaj deo ulice, posebno što je rupa toliko velika da u nju može, bez problema, da upadne dete. Dakle, ova rupa ne predstavlja samo potencijalnu opasnost za vozila, postoji i rizik od povređivanja pešaka, posebno najmlađih koji tu svakodnevno prolaze. Sa druge strane, i asfalt oko rupe je toliko napukao da postoji ozbiljna opasnost da iako neko na njega stane da može da propadne i u najboljem slučaju se samo povredi.

Apelujemo na nadležne institucije da hitno reaguju i saniraju ovu rupu kako bi se osigurala sigurnost svih građana, posebno dece koja pohađaju vrtić "Mali Princ".

Najgore od svega je što rupa na putu nije uopšte obeležena.

Podsećamo da su rupe na putu nisu retka pojava i da obično nisu uopšte obeleženo.

Tako se građani dovijaju na razne načine da ukažu na ovaj problem.

Skoro je na mrežama osvanula rupa u Dobanovačkoj u Zemunu u koju je neko stavio metlu kako bi je označio i signalizirao ljudima da je "opasnost na putu"

Građani Kaluđerice su našli još originalniji način da obeleže rupe na putu. Nedavno je na mrežama osvanuo video strašila, koji sedi na ulici i upozarava ljude na opasnost,

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading