ANA VIĐENA NA NOVOM BEOGRADU?! Bivšem suprugu stigla nova informacija, odmah otišao u policiju!

Autor:

Vesti

18.04.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anu su kamere snimile dok je izlazila iz autobusa na Vidikovcu.

ANA VIĐENA NA NOVOM BEOGRADU?! Bivšem suprugu stigla nova informacija, odmah otišao u policiju!

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Krajem marta ove godine, Ana Ličnik je nestala u Beogradu nakon što je izašla iz autobusa linije 23. Njen nestanak prijavio je bivši suprug Ivan koji je juče dobio informaciju da je Ana viđena kod tržnog centra na Novom Beogradu.

- Nemam nikakve nove informacije, juče me pozvao jedan čovek i javio mi da je video Anu kod tržnog centra na Novom Beogradu. Odmah sam otišao u policiju i prijavio, a oni su odmah pregledali kamere, ali Ana nije viđena na snimcima - kaže njen bivši suprug.

Prema informacijama medija, kamere su snimile Anu dok je izlazila iz autobusa na Vidikovcu. Ostavila je torbu sa svim svojim stvarima i ličnim dokumentima na sedištu autobusa.

- Rekli su mi da se vidi kako je napustila autobus, ja taj snimak nisam video, ne znam da li je torbu ostavila namerno ili je zaboravila, nemam nikakve podatke o tome. Samo me je pozvao čovek koji je torbu pronašao jer je našao moj broj telefona unutra - kaže sagovornik Kurira.

Kako je prethodno objasnio, Ivan i Ana su se razišli i nisu bili u kontaktu, ali Ivan je izrazio veliku zabrinutost zbog nestanka Ane i čini sve što može kako bi pomogao u njenom pronalaženju.

Ivan J. je već 25. marta otišao u policijsku stanicu kako bi prijavio nestanak Ane, ali su mu tamo rekli da sačeka još nekoliko dana jer postoji mogućnost da se Ana pojavi.

- Kada se nije pojavila, ponovo sam otišao u policijsku stanicu "29. novembar“ gde sam prijavio nestanak. Koliko znam, prodala je stan koji je imala nešto pre toga, ali više ništa ne bih mogao da nagađam kako ne bih ometao istragu - rekao je Anin bivši suprug.

Ana inače boluje od jedne hronične bolesti, a njen bivši suprug je ispričao da je zato odmah proverio sve zdravstvene i psihijatrijske ustanove sa nadom da je ona tamo, ali nije dobio potvrdu informaciju.

Apel građanima ukoliko imaju neku informaciju u vezi sa nestankom Ane Ličnik ili su je negde videli da odmah pozovu 192.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading