"Sve seljober do seljobera": Beograđanin kivan na komšije iz zgrade na Vračaru (FOTO)

Autor:

Vesti

09.04.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više puta postavljao upozorenja.

"Sve seljober do seljobera": Beograđanin kivan na komšije iz zgrade na Vračaru (FOTO)

Foto: Telegraf/E. CONKIĆ

Beograđanin koji živi na Vračaru izneo je svoje frustracije na Redditu u vezi sa komšijama koji uporno koriste zajedničku garažu kao deponiju za smeće.

On ističe da je više puta postavljao upozorenja, ali da su komšije ignorisale njegove apele i nastavile sa bacanjem otpada.

Fotografije koje je priložio kao dokaz pokazuju ne samo smeće, već i nameštaj poput starih stolica i dušeka.

Ova objava izazvala je veliki odjek među korisnicima Reddita, posebno među Beograđanima koji su se identifikovali sa sličnim problemima.

Neki od komentara ističu da se slične situacije dešavaju i u njihovim zgradama, poput bacanja smeća kroz prozor ili korišćenja zajedničkog hodnika kao prostora za odlaganje nepotrebnih stvari.


Jedan komentar sugeriše prijavljivanje ovakvih slučajeva komunalnoj policiji, dok drugi ističu da takvi potezi mogu rezultovati neprijatnostima sa komšijama.

Ipak, bilo je i konstruktivnih predloga, poput direktnog razgovora sa komšijama kako bi se rešio ovaj problem na civilizovan način.

Ova objava na Redditu ukazuje na problem neodgovornog ponašanja pojedinih komšija u zajedničkim prostorijama zgrada na Vračaru. Dok jedni iznose svoje frustracije, drugi su spremni da podele savete i iskustva kako se nositi sa sličnim situacijama.

Sudeći po reakcijama, problemi sa smećem i nepoštovanjem zajedničkih prostorija nisu retkost u ovoj beogradskoj opštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading