OTAC PRIJAVIO NESTANAK ĆERKICE! Krenula u školu, pa NESTALA, od tad joj se gubi svaki trag!

Autor:

Vesti

30.03.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je ovaj slučaj policiji prijavio!

OTAC PRIJAVIO NESTANAK ĆERKICE! Krenula u školu, pa NESTALA, od tad joj se gubi svaki trag!

Foto: Shutterstock

Otac iz Gnjilana prijavio je nestanak svoje maloletne ćerke, piše Gazeta Ekspres. 

Kako se saznaje, muškarac je policiji prijavio da je njegova maloletna ćerka krenula u školu i da joj se nakon toga gubi svaki trag.

- Muškarac je obavestio policiju da je njegova maloletna ćerka nestala na putu od kuće ka školi. Slučaj je pod istragom - saopštili su iz tzv. kosovske policije.

Podsetimo, u Srbiji se već pet dana traga za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora.

Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred porodične vikendice u Banjskom polju, kada je kako je majka navela izvela svog sina Ivana i ćerku Danku da se istrče.


Majka nestalog deteta se i dalje nalazi u policijskoj stanici. Kako je žena u blaženom stanju nije išla na poligrafsko testiranje. Kako se navodi usled hormonalnog disbalansa rezultati poligrafskog istraživanja ne bi bili validni.

Tokom jučerašnjih sati policija zajedno sa žandarmerijom prečešljala je tinele koji se nalaze ispod kuće i nažalost nisu pronađeni nikakvi tragovi male izgubljene devojčice.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading