SKANDAL! Pravoslavni sveštenik promenio VERU, prešao U ISLAM!

Autor:

Vesti

27.03.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je prešao u islam, David je promenio svoje ime u Abdul Rahman.

SKANDAL!  Pravoslavni sveštenik promenio VERU, prešao U ISLAM!

Foto: Shutterstock

Gold David, koji je decenijama bio cenjeni sveštenik u australijskoj hrišćanskoj zajednici, krajem prošle godine napravio je drastičnu promenu u svom životu - prihvatio je islam. Ovaj neobičan prelazak izazvao je različite reakcije u lokalnoj zajednici.

Novo ime, novi početak

Nakon što je prešao u islam, David je promenio svoje ime u Abdul Rahman. Ova promena identiteta simbolizovala je njegov novi početak i novi put koji je izabrao nakon dugih 45 godina služenja Crkvi.

Razlozi za prelazak

Iako nije javno izneo konkretne razloge za napuštanje hrišćanske službe i prihvatanje islama, ova odluka izazvala je mnogo spekulacija i različitih tumačenja u lokalnim medijima. Mnogi su se zapitali šta je motivisalo ovako uglednog sveštenika da promeni veru nakon toliko godina posvećenosti crkvi.

Reakcije zajednice

Nakon vesti o Davidovom prelasku u islam, lokalni mediji su preneli različite reakcije ljudi u zajednici. Dok su neki izrazili zabrinutost u vezi sa tim kako će ova promena uticati na njihovu zajednicu, drugi su pružili podršku Abdul Rahmanu i pokazali razumevanje za njegov izbor.

Ovo neverovatno preobraćenje jednog uglednog sveštenika u Australiji izazvalo je mnogo pažnje i razgovora u javnosti, pokazujući koliko je religijska tolerancija važna tema u današnjem društvu.

Mnogi su u šoku nakon ovog saznanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading