37 GODINA MU TREBALO DA VRATI KNJIGU! Radnici biblioteke u ŠOKU, sačekala ih i poruka: ''Bilo je ovo dugo putovanje!''

Autor:

Vesti

20.03.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata osoba odlučila je vratiti knjigu u biblioteku nakon skoro četiri decenije.

37 GODINA MU TREBALO DA VRATI KNJIGU! Radnici biblioteke u ŠOKU, sačekala ih i poruka: ''Bilo je ovo dugo putovanje!''

Foto: myhpld/instagram

Neverovatan slučaj dogodio se u Weld County okrugu, kada je biblioteka ovog okruga podelila na društvenim mrežama da je neko vratio knjigu nakon 37 godina, a njihova objava je postala apsolutni hit širom sveta.

Naime, 30.maja 1987. godine je neko uzeo knjigu ''Psihodelija'' autora Aaronsona i Osmonda. Knjiha je izdata 1970. godine, i u tom periodu je bila veoma popularna, a biblioteka u Koloradu je otkrila primerak koji je vraćen nakon skoro 37 godina.

- Prošlo je tačno 13.437 dana! Guns N' Rosesi su bili pred predstavljanjem 'Appetite for Destruction', Lionel Messi se u to vreme rodio, ali eto, nekad čovek ima posla pa zaboravi. Punih 37 godina - napisali su.

 

 

-  Ako netko uspe nadmašiti ovaj rekord, oprostićemo mu sve dugove koje ima za kašnjenja. Ipak, ne podstičemo nikoga da danas pozajmi nešto i odluči vratiti tamo oko 2061. godine! Tada ćemo verovatno biti i zatvoreni, jer ipak će biti 1. januar i Nova godina... - zaključili su iz biblioteke.

Uz pomenutu knjigu, osoba koja je vratila knjihu je napisala i kratku poruku izvinjena.

- Bilo je ovo dugo i čudno putovanje - navela je nepoznata osoba uz mali papirić na kom je napisana poruka. Zaista je bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading