ARON ODUŠEVLJEN BEOGRADOM! Dva dana po povratku kući poslao poruku: "Sve mi nedostaje svakog dana i svake sekunde..." (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.03.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana po povratku iz naše prestonice, oglasio se američki turista.

ARON ODUŠEVLJEN BEOGRADOM! Dva dana po povratku kući poslao poruku: "Sve mi nedostaje svakog dana i svake sekunde..." (VIDEO)

Foto: TIKTOK/AARONPALACIOSREBEL/PRINTSCREEN

Posetiti novo mesto kao stranac je često intenzivno iskustvo koje ostavlja dubok utisak i stvara posebne uspomene. Turisti koji odlaze u nepoznate destinacije često se susreću sa jedinstvenom kulturom, lepotom prirode i zanimljivim ljudima, što čini da se osećaju živopisno i nezaboravno. Kada se vrate kući, često osećaju nostalgiju za tim iskustvom i gradom koji su posetili.

Ovo iskustvo je i Aronu Palaciosu iz Filadelfije, SAD, ostavilo dubok trag. Iako je nedavno posetio Beograd, oseća se kao da je tamo proveo mnogo više vremena, zbog bogatstva iskustava koje je stekao tokom svog boravka. Ovaj grad ga je očarao svojom arhitekturom, kulinarskom scenom, ali pre svega, gostoljubivošću ljudi koje je upoznao.

Tokom svog boravka u Beogradu, Aron je istraživao skrivene kutke grada, probao lokalnu hranu i upoznao ljude različitih kultura i pozadina. Svaki trenutak proveden u Beogradu bio je poseban i nezaboravan za njega. Iako je vratio se kući, Beograd ostaje u njegovom srcu kao jedno od najdragocenijih iskustava koja je ikada doživeo.

- Vratio sam se u Filadelfiju i nedostaje mi Beograd svaki dan - započinje svoju priču Aron.

- Dva dana sam ovde i već mi sve nedostaje. Bio sam u Beogradu tri meseca i za to vreme nisam previše razmišljao o svom iskustvu tamo - dodaje on.

- Toliko toga se dogodilo i sada mogu da razmislim o svemu. Nedostaje mi Srbija, svakog dana i sekunde od kada sam se vratio. Naravno da su mi u Srbiji nedostajali moja porodica, moji prijatelji i dragi ljudi, ali put u Srbiju mi je promenio život. -

"Hvala vam Srbi, hvala svima. Živeli", navodi na kraju videa Aron.

 

@aaronpalaciosrebel After almost 3 months, i am back in Philadelphia from belgrade Serbia 🇷🇸. Perhaps the most beautiful experience i have ever had. I miss you already Belgrade ❤️ See you soon J . . . . . . . . . #serbia #serbia🇷🇸 #srbija #balkantiktok #belgrade ♬ The Last of Us (Remix) - 林怿

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading