NESTAO POZNATI NOVOSADSKI RIBOLOVAC: Đorđe Veber poslednji put viđen prošle subote!

Autor:

Vesti

15.03.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O slučaju je obaveštena policija i pokrenuta je potraga.

NESTAO POZNATI NOVOSADSKI RIBOLOVAC: Đorđe Veber poslednji put viđen prošle subote!

Foto: Facebook/Ranko Travar

Poznati sportski ribolovac, Đorđe Veber, nestao je prošle subote u Novom Sadu, što je izazvalo zabrinutost među njegovim prijateljima i porodicom.

Prema rečima jednog od njegovih prijatelja, Ranka, poslednji put ga je video u petak, kada su proveli ceo dan zajedno. 

 - U subotu je poslednji put viđen u Novom Sadu, nakon toga mu se gubi svaki trag - napisao je on uz Đorđevu fotografiju.

Kako je naveo, o slučaju je obaveštena policija i pokrenuta je potraga. On moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se hitno jave policiji.

Šta raditi u slučaju nestanka osobe?

Nestanak neke osobe može biti veoma stresna i zastrašujuća situacija, kako za samu osobu koja je nestala, tako i za njene najbliže. Ukoliko se desi da neka osoba iz vašeg okruženja nestane, postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste pomogli u potrazi i eventualnom pronalasku te osobe.


Prva i najvažnija stvar koju treba uraditi u slučaju nestanka osobe jeste da odmah obavestite policiju. Bez obzira na to da li smatrate da je nestanak osobe možda rezultat njene dobrovoljne odluke, važno je da policija bude informisana o svakom nestanku radi pokretanja istrage i potrage za nestalom osobom.

Kada obavestite policiju, biće vam zatraženo da pružite što više informacija o nestaloj osobi. To uključuje osnovne lične podatke, poslednje mesto gde je viđena, poslednje aktivnosti, kao i bilo kakve posebne okolnosti koje bi mogle biti od pomoći u potrazi.

Jedan od ključnih koraka u potrazi za nestalom osobom jeste širenje informacija o nestanku. Ovo možete uraditi putem društvenih mreža, postavljanjem plakata u lokalnoj zajednici, kontaktiranjem lokalnih medija ili putem specijalizovanih organizacija koje se bave potragom za nestalim osobama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading