KRENULA NAVALA ZMIJA, SELJACI MUČE OZBILJNU MUKU: Poskok mi obitava u podrumu, ŠARKU sam uhvatio u dvorištu! SVUDA IH IMA!

Autor:

Vesti

09.03.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi grupe "Povratak na selo" podelili su svoja iskustva i savete o tome kako se nositi sa zmijama.

KRENULA NAVALA ZMIJA, SELJACI MUČE OZBILJNU MUKU: Poskok mi obitava u podrumu, ŠARKU sam uhvatio u dvorištu! SVUDA IH IMA!

Foto: Wikipedia/Elena Terkel, Moscow, Russia

Život na selu može biti idiličan, ali sa sobom nosi i određene izazove, a jedan od njih su i zmije. Mnogi ljudi se pitaju kako se zaštititi od ovih opasnih životinja, a nedavno se na društvenim mrežama povela rasprava o najboljim taktikama za odbijanje zmija od kuće i dvorišta.

Iskustva sa zmijama

Članovi grupe "Povratak na selo" podelili su svoja iskustva i savete o tome kako se nositi sa zmijama. Jedan od članova je izneo svoje iskustvo sa poskokom koji je obitavao u njegovom podrumu, dok je drugi istakao da je uspeo da uhvati šarku u dvorištu. Interesantno je bilo saznati da zmije poput poskoka i šarke žive na istom lokalitetu, što je izazvalo radoznalost među članovima grupe.

Alternativne taktike

Kako bi se zaštitili od zmija, članovi grupe su razmenjivali različite ideje i taktike. Jedan od predloga bio je da se sumpor u prahu prospe oko kuće, jer zmije navodno beže od sumpora. Takođe, neko je predložio da se nabave morke, dok su drugi istakli da su kokoške odlična zaštita od ovih opasnih životinja. Bilo je i šaljivih predloga poput uvoza mungosa, koji je nasmejao mnoge članove grupe.


Iako život na selu može biti izazovan zbog prisustva zmija, članovi grupe "Povratak na selo" su pokazali da postoji mnogo različitih taktika i strategija za zaštitu od ovih opasnih životinja. Razmena iskustava i ideja može biti od velike pomoći osobama koje se suočavaju sa sličnim problemima, a važno je istraživati i primenjivati metode koje su najefikasnije za konkretne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Latica

09.03.2024 14:39

Dim vatre tjera zmije od kuce,zapalite neku gumu i one ce pobjeci