NESTALA MAJKA DVOJE MALOLETNE DECE KOD LESKOVCA! Ujutru krenula na posao, do autobusa nije stigla - porodica očajna, dečica plaču!

Autor:

Vesti

27.02.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Jovanović ima dvoje maloletne dece.

NESTALA MAJKA DVOJE MALOLETNE DECE KOD LESKOVCA!  Ujutru krenula na posao, do autobusa nije stigla - porodica očajna, dečica plaču!

Foto: Društvene mreže

U mirnom selu Čekmin kod Leskovca, zajednica je zatečena i uznemirena nestankom 30-godišnje Saške Jovanović, majke dvoje maloletne dece, čije je poslednje pojavljivanje zabeleženo juče ujutru. Njen suprug, ispunjen zabrinutošću, probudio ju je u pet sati ujutru, kako bi krenula na posao, ali Saška se nije pojavila na uobičajenoj autobuskoj stanici.

Saškin telefon ostao je kod kuće, što je dodatno produbilo strahove porodice. Snaja nestale žene izražava očaj zbog situacije, deleći da su pregledane snimke sa okolnih kamera, ali nisu pronađeni korisni tragovi koji bi ukazali na Saškinu sudbinu.

U nastojanju da pronađu svoju voljenu majku, članovi porodice apeluju na javnost da podele bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi. Molba za pomoć širi se kroz društvene mreže, uz navođenje telefonskog broja 061/6185898 za sve koji imaju relevantne informacije.

Foto: Društvene mreže

Saška Jovanović

U selu Čekmin, gde se svako zna, nestanak Saške Jovanović ostavlja prazninu koja se oseća duboko. Njeni komšije, prijatelji i rodbina udružuju snage u nadi da će Saška biti pronađena bezbedna i zdrava, vraćajući mir i spokoj u njihovu zajednicu.

- Suprug ju je probudio juče ujutru u 5 sati, krenula je na posao, ali nije ušla u autobus kojim inače ide - kaže za Kurir snaja nestale žene.

Telefon joj je ostao kod kuće.

- Policija ga je pregledala i ispituju kontakte - dodaje ona i nastavlja:

- Mi smo pregledali snimke sa okolnih kamera, ali ništa nismo našli.

Očajna porodica moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju da javi na broj telefona 061/6185898.

Bračni par Jovanović ima dvoje maloletne dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading