InterConnect - odlična platforma za pronalaženje poslovnih partnera

Autor:

Vesti

23.02.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine očekuje se više od 100 malih i srednjih kompanija iz regiona koje su zainteresovane za priliku da se povežu sa renomiranim partnerima.

InterConnect - odlična platforma za pronalaženje poslovnih partnera

Foto: PKS

„InterConnect“, jedan od najznačajnijih i najvećih poslovnih događaja u regionu, nakon veoma uspešne prošlogodišnje konferencije, okupiće i ove godine u Beogradu i Srbiji, 17. i 18. aprila, predstavnike vodećih evropskih kompanija zainteresovanih da uspostave dobavljačke lance na Zapadnom Balkanu, mala i srednja preduzeća iz regiona, kao i međunarodne eksperte i top menadžere sa ciljem da dogovore nove poslove i saradnju.  

Fokus je na sektorima industrijskih proizvoda i mašina, plastike, gume i obrade metala, a ovaj skup biće odlična prilika da kompanije iz Srbije i regiona, u direktnim B2B razgovorima razmotre mogućnosti saradnje, izvoza i uključivanja u dobavljačke lance 15 velikih i srednjih kompanija iz Nemačke, Švedske, Slovenije, BiH, među kojima su „Hisense Gorenje Europe“, „Kiekert“, COMPLEO, BUFAB, DBW, VIRS, „iForm“ i druge. 

U odnosu na slične događaje u regionu i Evropi, kvantitet, kao i profil stranih kompanija koje će biti prisutne na konferenciji u aprilu, „InterConnect“predstalja vrhunski nivo i samim tim izuzetnu priliku za privrednike iz Srbije i regiona da se povežu i uspotave poslovnu saradnju sa kompanijama iz inostranstva. 

Foto: PKS

„InterConnect“, jedan od najznačajnijih i najvećih poslovnih događaja u regionu

„InterConnect“ organizuju Privredna komora Srbije i firma „Convestenics“, uz podršku projekta „Velika mala privreda“ koji finansira USAID, a sprovodi organizacija ACDI/VOCA.  
Događaj obuhvata stručnu konferenciju i B2B sastanke unapred zakazane preko specijalizovane, inovativne, platforme za biznis povezivanje, kao i obilazak potencijalnih dobavljača, kompanija širom Srbije, kako bi se budući kupci direktno upoznali sa situacijom na terenu. 

Učesnici konferencije biće u prilici da se, kroz izlaganja eksperata, upoznaju sa najnovijim trendovima u dobavljačkim lancima, sa mogućnostima  unapređenja poslovanja sa kupcima, kako da uspostave sisteme vrednosti prodaje, poboljšaju strategiju izvoza... 

Foto: PKS

Učesnici konferencije biće u prilici da se, kroz izlaganja eksperata, upoznaju sa najnovijim trendovima u dobavljačkim lancima

Prošlogodišnji „InterConnect“ imao je veoma zapažene rezultate - 110 predstavnika srpskih i kompanija sa Zapadnog Balkana sastalo se sa predstavnicima 17 srednjih i velikih kompanija iz Nemačke, Švajcarske, Italije, Švedske i Poljske, a održali su 250 B2B sastanaka. Kupci su tada obišli 22 kompanije u Srbiji za dva dana, a već su zaključena i dva ugovora, iako čitav proces traje u proseku 18 meseci. 

Foto: PKS

Prošlogodišnji „InterConnect“ imao je veoma zapažene rezultate

Ove godine očekuje se više od 100 malih i srednjih kompanija iz regiona koje su zainteresovane za priliku da se povežu sa renomiranim partnerima, uključe u međunarodne lance dobavljača i primene najsavremenije tehnike prodaje.  
„InterConnect“ biće održan u u hotelu Hilton, a sve zainteresovane kompanije mogu da se prijave na ovaj događaj putem linka  linktr.ee/inter.connect do 12. aprila, 2024. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading