IVANJICU I KRUŠEVAC VEĆ ZASUO GRAD, A KAKVA JE SITUACIJA SA OSTATKOM SRBIJE? Oblaci nad celom zemljom, a evo koja tri dela su NA UDARU PLJUSKOVA - Moguć i sneg!

Autor:

Vesti

21.02.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već od sutra se očekuje osetno toplije vreme, sa maksimalnom temperaturom koja može dostići i do 20 stepeni.

IVANJICU I KRUŠEVAC VEĆ ZASUO GRAD, A KAKVA JE SITUACIJA SA OSTATKOM SRBIJE? Oblaci nad celom zemljom, a evo koja tri dela su NA UDARU PLJUSKOVA - Moguć i sneg!

Foto: RINA

Do kraja dana u Srbiji se zadržava promenljivo oblačno vreme, praćeno ređom pojavom kiše ili lokalnih pljuskova, naročito na jugu, istoku i jugoistoku zemlje, kao i na jugu Banata.

Padavine se očekuju kratkotrajnog karaktera, dok se na višim planinama predviđa pojava slabog snega.


Osetno toplije vreme u narednim danima


Već od sutra se očekuje osetno toplije vreme, sa maksimalnom temperaturom koja može dostići i do 20 stepeni. Prognoze ukazuju na pojačanje južnog vetra tokom vikenda, posebno jakog intenziteta košave. Iako će vikend biti oblačan, sa povremenom kišom, zadržaće se relativno toplo vreme.

Februar među najtoplijima od početka merenja


Analize prognoza ukazuju da do kraja februara neće biti značajnijeg zahlađenja, a temperature će ostati znatno iznad proseka. Na osnovu trenutnih podataka, postoji velika verovatnoća da će ovaj februar biti jedan od najtoplijih od kada se vrše merenja, što čini značajan meteorološki fenomen.

Podsetimo, danas je u Ivanjici i Kruševcu padao grad. 

Grad veličine graška zasuo je dvorište jedne kuće, ali i okolinu, vidi se na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "192_rs".

"Bolje i sad da pada nego u maju i julu", "Znači opet nam se smeši ludo proleće", pisali su ljudi u komentarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading